Αντετοκούνμπο - Ο γιάννης αντετοκούνμπο είχε βάλει σκοπό να τελειώσει την σειρά των nba finals με τους σανς στο game 6 στο μιλγουόκι.

Αντετοκούνμπο - Ο γιάννης αντετοκούνμπο είχε βάλει σκοπό να τελειώσει την σειρά των nba finals με τους σανς στο game 6 στο μιλγουόκι.. O greek freak ολοκληρώνει έτσι έναν τεράστιο κύκλο στην καριέρα του, που ξεκίνησε το βράδυ της 27ης ιουνίου 2013, όταν επιλέχθηκε στο νο.15. Η παράσταση του γιάννη αντετοκούνμπο στους nba finals ήταν θρυλική. Ο greek freak μάς σύστησε τον μικρό του αδελφό, αποκαλύπτοντας τη μεγάλη αδυναμία που του έχει. O γιάννης αντετοκούνμπο συνεχίζει να… μαγεύει στο nba και να σημειώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς ο έλληνας σούπερ σταρ ψηφίστηκε στην κορυφαία πεντάδα του νβα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Ο γιάννης αντετοκούνμπο, αν και μένει στις ηπα επισκέπτεται τα σεπόλια σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Στο πλευρό του, θα δούμε την ηθοποιό γιετίντ μπαντάκι που θα παίξει τον ρόλο της μητέρας του, βερόνικα, αλλά και τον ντάγιο. O greek freak ολοκληρώνει έτσι έναν τεράστιο κύκλο στην καριέρα του, που ξεκίνησε το βράδυ της 27ης ιουνίου 2013, όταν επιλέχθηκε στο νο.15. Ο γιάννης αντετοκούνμπο, αν και μένει στις ηπα επισκέπτεται τα σεπόλια σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Ο γιάννης αντετοκούνμπο δείχνει με κάθε τρόπο πόσο θέλει τον τίτλο με τους μπακς, είναι μόλις μία νίκη μακριά από το να τα καταφέρει, όμως έχει αποδείξει ότι είναι ήδη πρωταθλητής. Οι milwaukee bucks είναι πλέον πρωταθλητές του νβα και ο γιάννης αντετοκούνμπο ο mvp των τελικών.

Xiws Dpklfbo4m
Xiws Dpklfbo4m from www.newsit.gr
O γιάννης αντετοκούνμπο συνεχίζει να… μαγεύει στο nba και να σημειώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς ο έλληνας σούπερ σταρ ψηφίστηκε στην κορυφαία πεντάδα του νβα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Οι φετινοί τελικοί μπορεί να μην έχουν το ζευγάρι που όλοι περιμέναμε από την αρχή της χρονιάς, η αλήθεια είναι όμως πως μας έχουν χαρίσει. Ο αθανάσιος ροτίμι αντετοκούνμπο ευρύτερα γνωστός ως θανάσης αντετοκούνμπο είναι έλληνας διεθνής επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, νιγηριανής καταγωγής. Ο «giannis» ήταν πραγματικά κυρίαρχος και όπως ήταν φυσιολογικό κατέκτησε και το mvp των τελικών. «η αίσθηση των τελικών είναι το κάτι άλλο» ο γιάννης αντετοκούνμπο περιέγραψε τα συναισθήματα του που διεκδικεί τον τίτλο στο νβα. Ο κώστας αντετοκούνμπο είναι ο τρίτος από τα τέσσερα αδέλφια αντετοκούνμπο, και τον γνωρίσαμε από τον αδελφό του, τον γιάννη, ο οποίος κυριαρχεί στο νβα. Αντετοκούνμπο, στον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της καριέρας του. Η παράσταση του γιάννη αντετοκούνμπο στους nba finals ήταν θρυλική.

Αντετοκούνμπο, στον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της καριέρας του.

Στο πλευρό του, θα δούμε την ηθοποιό γιετίντ μπαντάκι που θα παίξει τον ρόλο της μητέρας του, βερόνικα, αλλά και τον ντάγιο. Αντετοκούνμπο, στον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της καριέρας του. O greek freak ολοκληρώνει έτσι έναν τεράστιο κύκλο στην καριέρα του, που ξεκίνησε το βράδυ της 27ης ιουνίου 2013, όταν επιλέχθηκε στο νο.15. Οχτώ χρόνια και 22 κιλά αργότερα, έγινε ο πιο γυμνασμένος παίκτης του νβα και ο nba finals mvp. Ο κώστας αντετοκούνμπο είναι ο τρίτος από τα τέσσερα αδέλφια αντετοκούνμπο, και τον γνωρίσαμε από τον αδελφό του, τον γιάννη, ο οποίος κυριαρχεί στο νβα. Μια ματιά στο εσωτερικό της έπαυλης του γιάννη αντετοκούνμπο στο μιλγουόκι o νέος πρωταθλητής του nba, γιάννης αντετοκούνμπο, κοιμάται ήσυχος πλέον σε ένα φανταστικό σπίτι στα προάστια του μιλγουόκι. Το νβα δημοσίευσε ένα video με τις κορυφαίες τάπες στους νβα finals από το 2015 και μετά, με τον γιάννη αντετοκούνμπο να έχει διπλή παρουσία, χάρη στις τάπες του κόντρα στους μπρίτζες και έιτον, με τον λεμπρόν βέβαια να βρίσκεται στο νο1. Ο greek freak μάς σύστησε τον μικρό του αδελφό, αποκαλύπτοντας τη μεγάλη αδυναμία που του έχει. Συναντά τους παλιούς του φίλους και περπατά τα στενά μέσα στα οποία μεγάλωσε. «η αίσθηση των τελικών είναι το κάτι άλλο» ο γιάννης αντετοκούνμπο περιέγραψε τα συναισθήματα του που διεκδικεί τον τίτλο στο νβα. Εχει τέσσερα αδέρφια, ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο. Σπουδαίος ο αντετοκούνμπο (34/12/9), με 22.2% εκτέλεσαν τα ελάφια από το τρίποντο, 0/9 είχε ο κρις μίντλετον που βρήκε σίδερο στο τρίποντο για την παράταση. Οι φετινοί τελικοί μπορεί να μην έχουν το ζευγάρι που όλοι περιμέναμε από την αρχή της χρονιάς, η αλήθεια είναι όμως πως μας έχουν χαρίσει.

Το νβα δημοσίευσε ένα video με τις κορυφαίες τάπες στους νβα finals από το 2015 και μετά, με τον γιάννη αντετοκούνμπο να έχει διπλή παρουσία, χάρη στις τάπες του κόντρα στους μπρίτζες και έιτον, με τον λεμπρόν βέβαια να βρίσκεται στο νο1. Οχτώ χρόνια και 22 κιλά αργότερα, έγινε ο πιο γυμνασμένος παίκτης του νβα και ο nba finals mvp. Ο γιάννης αντετοκούνμπο δείχνει με κάθε τρόπο πόσο θέλει τον τίτλο με τους μπακς, είναι μόλις μία νίκη μακριά από το να τα καταφέρει, όμως έχει αποδείξει ότι είναι ήδη πρωταθλητής. Και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ για την ομάδα μιλγουόκι μπακς του nba. «η αίσθηση των τελικών είναι το κάτι άλλο» ο γιάννης αντετοκούνμπο περιέγραψε τα συναισθήματα του που διεκδικεί τον τίτλο στο νβα.

8anashs Antetokoynmpo Bikipaideia
8anashs Antetokoynmpo Bikipaideia from upload.wikimedia.org
Συναντά τους παλιούς του φίλους και περπατά τα στενά μέσα στα οποία μεγάλωσε. Ο γιάννης αντετοκούνμπο, αν και μένει στις ηπα επισκέπτεται τα σεπόλια σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ για την ομάδα μιλγουόκι μπακς του nba. Τετάρτη, 23 ιουνίου 2021, 11:00. Εχει τέσσερα αδέρφια, ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο. Υπερήφανος για την κίνηση του αδελφού του, θανάση, να πληρώσει το μισό εισιτήριο σε 1.000 φιλάθλους των μπακς, προκειμένου να βρεθούν στο game 7 της σειράς με το μπρούκλιν, δήλωσε ο. « το να είμαι μητέρα γι' αυτά τα παιδιά είναι ό,τι αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου» σε συνέντευξή του στο oneman.gr ο φράνσις αντετοκούμπο είχε μιλήσει για τη σχέση του με. Ο γιάννης αντετοκούνμπο και οι μιλγουόκι μπακς έχουν «χτίσει» μια τρομερή σχέση και to10.gr καταγράφει την πορεία του «greek freak» στην ομάδα του γουισκόνσιν, από την ρούκι του σεζόν μέχρι και τους τελικούς.

Ο γιάννης αντετοκούνμπο είναι έλληνας επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.

Ο γιάννης αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στην 3η περίοδο του game 4 των μπακς με τους χοκς στην νίκη της ατλάντα. Και αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ και σούτινγκ γκαρντ για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνική ελλάδος. Ο γιάννης αντετοκούνμπο, αν και μένει στις ηπα επισκέπτεται τα σεπόλια σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Το πως βίωσε τη στιγμή του τραυματισμού του, ο οποίος, τελικώς, δεν αποδείχθηκε σοβαρός, αναφέρθηκε ο γιάννης αντετοκούνμπο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά την ήττα των μπακς από τους σανς, στο game 1 των. Ο γιάννης αντετοκούνμπο δείχνει με κάθε τρόπο πόσο θέλει τον τίτλο με τους μπακς, είναι μόλις μία νίκη μακριά από το να τα καταφέρει, όμως έχει αποδείξει ότι είναι ήδη πρωταθλητής. Ο αθανάσιος ροτίμι αντετοκούνμπο ευρύτερα γνωστός ως θανάσης αντετοκούνμπο είναι έλληνας διεθνής επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, νιγηριανής καταγωγής. Και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ για την ομάδα μιλγουόκι μπακς του nba. Ο γιάννης αντετοκούνμπο και οι μιλγουόκι μπακς έχουν «χτίσει» μια τρομερή σχέση και to10.gr καταγράφει την πορεία του «greek freak» στην ομάδα του γουισκόνσιν, από την ρούκι του σεζόν μέχρι και τους τελικούς. Εχει τέσσερα αδέρφια, ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο. «η αίσθηση των τελικών είναι το κάτι άλλο» ο γιάννης αντετοκούνμπο περιέγραψε τα συναισθήματα του που διεκδικεί τον τίτλο στο νβα. O γιάννης αντετοκούνμπο συνεχίζει να… μαγεύει στο nba και να σημειώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς ο έλληνας σούπερ σταρ ψηφίστηκε στην κορυφαία πεντάδα του νβα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Ο γιάννης αντετοκούνμπο είναι παιδί μεταναστών από το λάγος της νιγηρίας, του τσαρλς και της βερόνικα, οι οποίοι ήρθαν στην ελλάδα το 1991. Στο πλευρό του, θα δούμε την ηθοποιό γιετίντ μπαντάκι που θα παίξει τον ρόλο της μητέρας του, βερόνικα, αλλά και τον ντάγιο.

Γιάννης αντετοκούνμπο και ντέβιν μπούκερ έγραψαν ιστορία με τις δύο 40άρες τους στους φετινούς τελικούς του νβα. Οχτώ χρόνια και 22 κιλά αργότερα, έγινε ο πιο γυμνασμένος παίκτης του νβα και ο nba finals mvp. Ο γιάννης αντετοκούνμπο μπήκε στο νβα το 2013 όντας ένα λιπόσαρκο παιδάκι από τα σεπόλια. Και τα κατάφερε κάνοντας αυτό που έκανε σε όλη την postseason όποτε χρειάστηκε: Η παράσταση του γιάννη αντετοκούνμπο στους nba finals ήταν θρυλική.

Giannhs Antetokoynmpo Pagenews Gr
Giannhs Antetokoynmpo Pagenews Gr from www.pagenews.gr
Ο «giannis» ήταν πραγματικά κυρίαρχος και όπως ήταν φυσιολογικό κατέκτησε και το mvp των τελικών. Υπερήφανος για την κίνηση του αδελφού του, θανάση, να πληρώσει το μισό εισιτήριο σε 1.000 φιλάθλους των μπακς, προκειμένου να βρεθούν στο game 7 της σειράς με το μπρούκλιν, δήλωσε ο. Μια ματιά στο εσωτερικό της έπαυλης του γιάννη αντετοκούνμπο στο μιλγουόκι o νέος πρωταθλητής του nba, γιάννης αντετοκούνμπο, κοιμάται ήσυχος πλέον σε ένα φανταστικό σπίτι στα προάστια του μιλγουόκι. Ο γιάννης αντετοκούνμπο, αν και μένει στις ηπα επισκέπτεται τα σεπόλια σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Ο κώστας αντετοκούνμπο είναι ο τρίτος από τα τέσσερα αδέλφια αντετοκούνμπο, και τον γνωρίσαμε από τον αδελφό του, τον γιάννη, ο οποίος κυριαρχεί στο νβα. O γιάννης αντετοκούνμπο συνεχίζει να… μαγεύει στο nba και να σημειώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς ο έλληνας σούπερ σταρ ψηφίστηκε στην κορυφαία πεντάδα του νβα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Και αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ και σούτινγκ γκαρντ για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνική ελλάδος. Ο αθανάσιος ροτίμι αντετοκούνμπο ευρύτερα γνωστός ως θανάσης αντετοκούνμπο είναι έλληνας διεθνής επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, νιγηριανής καταγωγής.

Ο γιάννης αντετοκούνμπο δείχνει με κάθε τρόπο πόσο θέλει τον τίτλο με τους μπακς, είναι μόλις μία νίκη μακριά από το να τα καταφέρει, όμως έχει αποδείξει ότι είναι ήδη πρωταθλητής.

Ο αθανάσιος ροτίμι αντετοκούνμπο ευρύτερα γνωστός ως θανάσης αντετοκούνμπο είναι έλληνας διεθνής επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, νιγηριανής καταγωγής. Η παράσταση του γιάννη αντετοκούνμπο στους nba finals ήταν θρυλική. Και αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ και σούτινγκ γκαρντ για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνική ελλάδος. Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι μιλγουόκι μπακς τις εξετάσεις που θα δείξουν το μέγεθος του. Μια ματιά στο εσωτερικό της έπαυλης του γιάννη αντετοκούνμπο στο μιλγουόκι o νέος πρωταθλητής του nba, γιάννης αντετοκούνμπο, κοιμάται ήσυχος πλέον σε ένα φανταστικό σπίτι στα προάστια του μιλγουόκι. Το πως βίωσε τη στιγμή του τραυματισμού του, ο οποίος, τελικώς, δεν αποδείχθηκε σοβαρός, αναφέρθηκε ο γιάννης αντετοκούνμπο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά την ήττα των μπακς από τους σανς, στο game 1 των. Ο γιάννης αντετοκούνμπο, αν και μένει στις ηπα επισκέπτεται τα σεπόλια σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Ο γιάννης αντετοκούνμπο είναι παιδί μεταναστών από το λάγος της νιγηρίας, του τσαρλς και της βερόνικα, οι οποίοι ήρθαν στην ελλάδα το 1991. Και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ για την ομάδα μιλγουόκι μπακς του nba. Οι milwaukee bucks είναι πλέον πρωταθλητές του νβα και ο γιάννης αντετοκούνμπο ο mvp των τελικών. Συναντά τους παλιούς του φίλους και περπατά τα στενά μέσα στα οποία μεγάλωσε. O greek freak ολοκληρώνει έτσι έναν τεράστιο κύκλο στην καριέρα του, που ξεκίνησε το βράδυ της 27ης ιουνίου 2013, όταν επιλέχθηκε στο νο.15. Οι φετινοί τελικοί μπορεί να μην έχουν το ζευγάρι που όλοι περιμέναμε από την αρχή της χρονιάς, η αλήθεια είναι όμως πως μας έχουν χαρίσει.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama